Residence

Borgo Alba Chiara is het resultaat van een zorgvuldige en deskundige restauratie van een oud gebouw uit de zestiende eeuw. Gelegen aan de rand van het oude stadje, omringd door olijfbomen en terrassen park met stenen muren en uitzicht op het meer. Het bestaat uit 18 appartementen van verschillende grootte. Het is gelegen in het centrum van Toscolano Maderno, nabij het centrum van Toscolano en op steenworp afstand van de oude haven en het strand. In de direkte omgeving zijn er meerdere amusementsmogelijkheden waaronder bergwandelingen, mountainbiken, paardrijden, tennis, zeilen en golf.
De appartementen, van verschillende types, hebben de stijl en het karakter van die periode behouden, waaronder een aantal typische architectonische elementen, zoals stenen muren,  bogen van baksteen of natuursteen, terracotta vloeren, houten balken en plafonds met fresco's.
De residentie biedt ook nog de volgende faciliteiten: receptie, lift, een eigen en afgesloten parkeerterrein, wasruimte met wasmachine en wasdroger (met munten te gebruiken) zwembad met geïntegreerde whirlpool en een tegenstroomfunktie, kinder zwembad, zonneweide met parasols en ligstoelen, spelletjes voor de kinderen.


Appartamenten

De appartementen stralen allemaal verschillende ambiance uit, hetzij door de muren van natuursteen, gewelven bekleed met steen of baksteen, vloeren van Cotto, houten balken en plafonds van fresken.
De eigenaar heeft de woningen zelf ingericht en weerspiegelen een grote liefde voor details. Het resultaat is een menging van charme van meubels in Poverastijl en moderne functionaliteit.
Appartementen beschikken over een zelf te regelen verwarming, airco, magnetron, safe, sateliet-TV en föhn. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 7 personen:
2 kamerappartementen (2-4 personen) over 40-45 m2:
 beschikken over een woonkamer en een kleine keuken, slaapbank, 2 persoons slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. Balkon of terras met meubilair.
3 kamerappartementen (2-6 personen) over 50-60 m2:
 beschikken  over een woonkamer met kleine keuken, slaapbank, 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Balkon of terras met meubilair.
4 kamerappartementen (5-7 personen) over 60-80 m2:
 beschikken over een woonkamer met een kleine keuken, slaapbank, twee 2 persoonsslaapkamers, een 1 persoonsslaapkamer in open verbinding met de woonkamer en 2 badkamers met douche en toilet. Balkon of terras met meubilair.

Tel. +39 0365.651753
   
info@borgoalbachiara.com
Via Piè Costa, 32
25088 - Toscolano Maderno (BS)

Lago di Garda - Italy