Vakantie appartementen met zwembad aan het Gardameer | Borgo Alba Chiara | Borgo Alba Chiara

BOOKING

Vakantie in een appartement aan het Gardameer

Een vakantie in een appartement aan het Gardameer in Borgo Alba Chiara is een unieke kans om te genieten van het beste dat de natuur en de geschiedenis van de plek te bieden hebben. Wij bieden u tweekamer-, driekamer- en vierkamerappartementen aan in een recent gerenoveerd historisch pand, verrijkt met een prachtige groene tuin, twee zwembaden en een speelruimte voor kinderen, gelegen op een steenworp afstand van het meer en de mooiste stranden van Toscolano Maderno.
De vakantieappartementen aan het Gardameer garanderen flexibiliteit en vrijheid om de uren in te vullen, privacy en onafhankelijkheid, ze zijn perfecte oplossingen voor gezinnen met kinderen en tieners. Kiezen voor dit type verblijf betekent een meer authentieke, originele sfeer beleven en die de ervaring zelfs 360 graden verbetert.

2-kamerappartementen

Structuren van ongeveer 40-45 m2 oppervlakte, met 1 slaapkamer en woonkamer, perfect voor maximaal 4 personen. De 2-kamerappartementen zijn ideaal voor stellen of gezinnen met zeer jonge kinderen.

3-kamerappartementen

Woning van ongeveer 50-60 vierkante meter oppervlakte, met 2 slaapkamers en een woonkamer die plaats bieden aan maximaal 5/6 personen. De 3-kamerappartementen aan het Gardameer zijn perfecte appartementen voor gezinnen met kinderen.

4-kamerappartementen

Grote appartementen met afmetingen tussen 60 en 80 vierkante meter, uitgerust met 3 slaapkamers en een woonkamer, verblijf voor 5/7 personen. De ideale oplossing voor grote families of vriendengroepen.