Vakantie appartementen met zwembad aan het Gardameer | Borgo Alba Chiara | Borgo Alba Chiara

BOOKING

Vakantie in een appartement aan het Gardameer

Residence Borgo Alba Chiara biedt u buitengewone vakantie appartementen in Toscolano Maderno, aan de westkust van het Gardameer, op twee minuten lopen van een van de grootste openbare en vrije stranden van het plaatsje. Onze accommodaties zijn echt bijzonder omdat ze zich in een recentelijk gerenoveerd middeleeuws historisch gebouw bevinden, met aandacht voor elk detail, ook in de inrichting zelf.
Tweekamer-, driekamer- en vierkamer appartementen voorzien van alle comfort en gemakken, geheel uitgerust om u een leuke, ontspannende en beslist suggestieve vakantie te bezorgen. Kies het appartement dat het beste aansluit bij de behoeften van uw gezin.

2-kamerappartementen

Structuren van ongeveer 40-45 m2 oppervlakte, met 1 slaapkamer en woonkamer, perfect voor maximaal 4 personen. De 2-kamerappartementen zijn ideaal voor stellen of gezinnen met zeer jonge kinderen.

3-kamerappartementen

Woning van ongeveer 50-60 vierkante meter oppervlakte, met 2 slaapkamers en een woonkamer die plaats bieden aan maximaal 5/6 personen. De 3-kamerappartementen aan het Gardameer zijn perfecte appartementen voor gezinnen met kinderen.

4-kamerappartementen

Grote appartementen met afmetingen tussen 60 en 80 vierkante meter, uitgerust met 3 slaapkamers en een woonkamer, verblijf voor 5/7 personen. De ideale oplossing voor grote families of vriendengroepen.