De diensten van onze residence aan het Gardameer | Borgo Alba Chiara | Borgo Alba Chiara

BOOKING

Diensten

De residence aan het Gardameer Borgo Alba Chiara biedt twee zwembaden met een uitgerust zonneterras op het gazon, een speeltuin voor kinderen, gratis wifi in de gehele structuur, een barbecueplaats en nog veel meer. De residence is huisdiervriendelijk.

Vakantie aan het Gardameer voor het hele gezin

De residence aan het Gardameer Borgo Alba Chiara heeft twee zwembaden, één met een veilige diepte voor kinderen, omgeven door een groen zonneterras met ligstoelen en parasols. Binnen in de structuur is er een speeltuin met schommels en glijbaan, een grote groene gemeenschappelijke ruimte en een barbecueplaats om buiten grillavonden te organiseren.

We garanderen maximale
privacy en onafhankelijkheid.
Er zijn tal van voorzieningen
in de appartementen:
comfortabele matrassen om
te slapen, grote kasten, een
goed uitgeruste keuken,
onafhankelijke
verwarming / airconditioning
en een deel van de residence
heeft een lift om de bovenste
verdiepingen te bereiken.

Borgo Alba Chiara
02
02

De onze is "slow tourism".
Wij bieden onze gasten een slow tourism en van kwaliteit, duurzaam en verantwoordelijk, om het grondgebied te ontdekken met respect, in alle rust en ontspannend.

03

Vakantie aan het Gardameer met de hond

Borgo Alba Chiara is een huisdiervriendelijke toeristenfaciliteit. Kleine huisdieren zijn toegestaan, onder voorbehoud van communicatie van het ras. Op een steenworp afstand van de Residence vindt u een honden-strand dat toegankelijk is voor uw trouwe viervoeters.

Sport en activiteiten in de buurt van onze residence aan het Gardameer

Wij promoten de buitensporten die typerend zijn voor het Gardameer om uw vakantie-ervaring te verrijken. U kunt volgende sporten proberen: golf, paardrijden, wandelen en mountainbiken op het vasteland of zeilen en kitesurfen op het water.

Borgo AlbaChiara