AppartamentenDe appartementen stralen allemaal verschillende ambiance uit, hetzij door de muren van natuursteen, gewelven bekleed met steen of baksteen, vloeren van Cotto, houten balken en plafonds van fresken.
De eigenaar heeft de woningen zelf ingericht en weerspiegelen een grote liefde voor details. Het resultaat is een menging van charme van meubels in Poverastijl en moderne functionaliteit.


Appartementen beschikken over een zelf te regelen verwarming, airco, magnetron, safe, sateliet-TV en föhn. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 7 personen:

- 2 kamerappartementen (2-4 personen) over 40-45 m2:
 beschikken over een woonkamer en een kleine keuken, slaapbank, 2 persoons slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. Balkon of terras met meubilair.

- 3 kamerappartementen (2-6 personen) over 50-60 m2:
 beschikken  over een woonkamer met kleine keuken, slaapbank, 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Balkon of terras met meubilair.

- 4 kamerappartementen (5-7 personen) over 60-80 m2: 
beschikken over een woonkamer met een kleine keuken, slaapbank, twee 2 persoonsslaapkamers, een 1 persoonsslaapkamer in open verbinding met de woonkamer en 2 badkamers met douche en toilet. Balkon of terras met meubilair.
Tel. +39 0365.651753
   
info@borgoalbachiara.com
In this Residence, we sanitize our mattresses periodically in according to international standards
with DeepVacuum® system, to offer you mattresses clean and allergens free.