BOOKING

BOOKING

2-kamerappartementen
€ 392,00

De 2-kamerappartementen van Borgo Alba Chiara hebben een oppervlakte van ongeveer 40-50 vierkante meter en bestaan uit een tweepersoonskamer, een woonkamer met kitchenette en een slaapbank voor twee personen, een eigen badkamer. In sommige appartementen is er een loft met een slaapkamer en / of badkamer. Ze hebben onafhankelijke verwarming en airconditioning, magnetron, kluisje, tv met analoge satellietontvangst en een haardroger. Gratis wifi internetverbinding (Internetverbinding voor toeristisch gebruik. Niet voor zakelijk gebruik / business). Gas, elektriciteit, water en 10% btw inbegrepen.

3-kamerappartementen
€ 462,00

De 3-kamerappartementen van Borgo Alba Chiara hebben een oppervlakte van ongeveer 50-60 vierkante meter en bestaan uit een tweepersoonskamer, een slaapkamer met twee aparte bedden of een eenpersoonskamer, een woonkamer met kitchenette en een slaapbank voor twee personen, een eigen badkamer. In sommige appartementen met drie kamers is er een loft met een slaapkamer en / of badkamer. Ze hebben onafhankelijke verwarming en airconditioning, een magnetron, een kluisje, een tv met een analoge satellietontvangst, een haardroger en een telefoon. Gratis wifi internetverbinding (Internetverbinding voor toeristisch gebruik. Niet voor zakelijk gebruik / business). Gas, elektriciteit, water en 10% btw inbegrepen.

4-kamerappartementen
€ 546,00

De 4-kamerappartementen van Borgo Alba Chiara hebben een oppervlakte van ongeveer 60-80 vierkante meter en bestaan uit twee tweepersoonskamers, een open eenpersoonskamer naar de woonkamer, een woonkamer met kitchenette en een slaapbank voor twee personen, twee badkamers. In sommige appartementen met vier kamers is er een loft met een slaapkamer en / of badkamer. Ze hebben onafhankelijke verwarming en airconditioning, een magnetron, een kluisje, een tv met een analoge satellietontvangst, een haardroger en een telefoon. Gratis wifi internetverbinding (Internetverbinding voor toeristisch gebruik. Niet voor zakelijk gebruik / business). Gas, elektriciteit, water en 10% btw inbegrepen.