Booking | Borgo Alba Chiara

BOOKING

BOOKING

Waarom een vakantie boeken aan het Gardameer, in Residence Borgo Alba Chiara in Toscolano Maderno?

Door te kiezen voor één van onze appartementen (tweekamer-, driekamer- en vier-kamer appartementen) kunt u een unieke, spannende, intieme vakantie-ervaring beleven, volledig ondergedompeld in de natuur. We bevinden ons op een steenworp afstand van een enorm groot strand dat toegankelijk is voor honden, aan de voet van het historische centrum van de stad, op tien minuten lopen van het centrale plein en de aanlegsteiger, aan het begin van de romantische promenade langs het meer dat de uiterste punten van Toscolano Maderno verbindt.
In de residence, een recentelijk gerenoveerd middeleeuws historisch gebouw met respect voor alle typische decoratieve en architectonische elementen die elk vakantie appartement op een unieke manier kenmerken, kunt u profiteren van twee zwembaden, een zonneterras omgeven door groen en uitgerust met ligstoelen en parasols, een speeltuin voor kinderen, gratis wifi-internetverbinding en barbecueplaats.

2-kamerappartementen
€ 714,00

De 2-kamerappartementen van Borgo Alba Chiara hebben een oppervlakte van ongeveer 40-50 vierkante meter en bestaan uit een tweepersoonskamer, een woonkamer met kitchenette en een slaapbank voor twee personen, een eigen badkamer. In sommige appartementen is er een loft met een slaapkamer en / of badkamer. Ze hebben onafhankelijke verwarming en airconditioning, magnetron, kluisje, tv met analoge satellietontvangst en een haardroger. Gratis wifi internetverbinding (Internetverbinding voor toeristisch gebruik. Niet voor zakelijk gebruik / business). Gas, elektriciteit, water, verwarming, airconditioning en 10% btw inbegrepen.

3-kamerappartementen
€ 896,00

De 3-kamerappartementen van Borgo Alba Chiara hebben een oppervlakte van ongeveer 50-60 vierkante meter en bestaan uit een tweepersoonskamer, een slaapkamer met twee aparte bedden of een eenpersoonskamer, een woonkamer met kitchenette en een slaapbank voor twee personen, een eigen badkamer. In sommige appartementen met drie kamers is er een loft met een slaapkamer en / of badkamer. Ze hebben onafhankelijke verwarming en airconditioning, een magnetron, een kluisje, een tv met een analoge satellietontvangst, een haardroger en een telefoon. Gratis wifi internetverbinding (Internetverbinding voor toeristisch gebruik. Niet voor zakelijk gebruik / business). Gas, elektriciteit, water, verwarming, airconditioning en 10% btw inbegrepen.

4-kamerappartementen
€ 1 071,00

De 4-kamerappartementen van Borgo Alba Chiara hebben een oppervlakte van ongeveer 60-80 vierkante meter en bestaan uit twee tweepersoonskamers, een open eenpersoonskamer naar de woonkamer, een woonkamer met kitchenette en een slaapbank voor twee personen, twee badkamers. In sommige appartementen met vier kamers is er een loft met een slaapkamer en / of badkamer. Ze hebben onafhankelijke verwarming en airconditioning, een magnetron, een kluisje, een tv met een analoge satellietontvangst, een haardroger en een telefoon. Gratis wifi internetverbinding (Internetverbinding voor toeristisch gebruik. Niet voor zakelijk gebruik / business). Gas, elektriciteit, water, verwarming, airconditioning en 10% btw inbegrepen.