De geschiedenis van onze residence aan het Gardameer | Borgo Alba Chiara | Borgo Alba Chiara

BOOKING

De geschiedenis

Il Borgo nel Borgo,
een unieke vakantie rijk aan geschiedenis en cultuur

De residence is het resultaat van de transformatie van een oud 16e-eeuws Renaissance-gebouw, dat werd gebruikt als woonhuis en deels als opbergruimte voor kleine landbouwmachines. De laatste familie die er gedurende drie generaties gewoond heeft, verrijkte het met votieve elementen en ornamenten.

Ongeveer vijftien jaar
geleden zijn we begonnen
met een zeer veeleisende
en nauwkeurige restauratie
van de hoogste kwaliteit,
om alle originele structurele
en decoratieve elementen
van het gebouw te herstellen
en te behouden.

Borgo Alba Chiara
02
02

Vandaag de dag is Borgo Alba Chiara een historische residence aan het Gardameer die speciale vakanties biedt, in een authentieke context die rijk is aan kunst, traditie en cultuur. Een bijzonder toeristisch voorstel, uniek in zijn soort, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een suggestieve locatie om hun vakantie door te brengen.

03

In de vakantieappartementen van de residentie vindt u gerestaureerde structurele elementen die de hele structuur kenmerken, zoals de bakstenen en stenen gewelven, de plafonds en dressoirs met fresco's en kunst, de massieve stenen balkons, de trappen van de binnenplaats in grijs graniet, stenen muren en terracotta vloeren.

Om de gemeenschappelijke ruimtes en de tuin van de residentie te verrijken, kunt u buitengewone elementen van toewijding observeren, zoals het kleine heiligdom achter in de tuin, de verschillende decoratieve nissen, de bas-reliëfs en alle originele voorwerpen die we hebben teruggevonden tijdens de restauratie. Borgo Alba Chiara biedt een vakantie aan het Gardameer vol emoties, geschiedenis en cultuur.

Borgo AlbaChiara